Електронско Мени

Модернизирајте го вашиот бизнис за само:
2 евра месечно или
19 евра годишно

Зошто би го користеле Електронско мени во својот бизнис?

заштита од вируси

Вирусите се шират на различни начини, еден од најчестите начини е преку контакт. Видете повеќе.

поголема конкурентност на пазарот

Новите идеи и модернизацијата на секој бизнис значително ја зголемува побарувачката. Видете повеќе.

заштеда на пари

Менијата после некое време се уништуваат и мора да се заменат за нови. Видете повеќе.

Заштита на животната средина

Планетата со години постојано е уништувана со тоа што се сечат дрвја за производство на хартија. Видете повеќе.

Едноставно и лесно

Само два клика се доволни за да го имаме менито во нашите раце , без губење на време. Видете повеќе.

24 Часовна Подршка ‏‏‎ ‎‏‎

24 часовна подршка и абсолутна одговорност за стабилноста на апликацијата. Видете повеќе.‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎

Како се користи апликацијата?

Инсталирајте ја апликацијата

Инсталирајте ја апликацијата преку Play Store со едноставно пишување на Elektronsko Meni во претражувачот или пак на следниов линк : Апликација

Отворете ја апликацијата и уживајте во новото искуство

Со едноставно скенирање на бар кодот , менито ќе биде веднаш прикажано на вашиот телефон.

*Вашата порака ќе биде испратена на следнава емаил адреса.