Зошто електронското мени е по лесно за користење од нормалното хартиено мени ?
Прегледувањето на менито никогаш не било по брзо и по лесно , со два клика го добивате истото пред вас. Старите хартиени менија одат во заборав и се заменуваат со нова интернет технологија.

Наместо кревање рака или довикување сега го скенирате QR кодот и веднаш апликацијата ќе ви го прикаже менито. Било какви корекции и промени се прават со помош на апликацијата наместо како застареното мени кое што треба да се принта од почеток или пак да се бележи преку него.