Електронско мени

located in Skopje, Macedonia.

Jack's Salad & Food

Jack’s weekly menu 👉  🍱

Поради големиот интерес за промотивните пакети, Jack реши да прави место секојдневни промотивни менија – неделни менија од азиската и индиската кујна! 🐶

Zaza food & drink

Welcome to a new setting. 🥂

Border Café

Најосвежителниот пијалок за овие топли денови🌞

Fresh&Fruity – Limoncello🥂🍋

Ана кристи бигорски

Ана Кристи Бигорски е традиционален ресторан почнувајќи од далечната 1972 под Бигорски манастирот. Во 1991 почнува со работа во Лептокарија.