24 часовна подршка
Оваа апликација работи на тој начин што таа постојано се проверува и автоматски се ажурира , но доколку наидете на било каков проблем во врска со користење на апликацијата на вашиот уред , нашиот тим е во постојан контакт со клиентите и тука е да ви помогне во било кој аспект.